© Manisa Manşet Gazetesi

Başkan Çerçi ve Müştak Taşdemir arasındaki buzlar eridi

Başkan Çerçi ve Müştak Taşdemir arasındaki buzlar eridi. Manisa Ağrılılar Derneği’nin organize ettiği dostluk ve kardeşlik programına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bir süredir küs olduğu iş insanı Müştak Taşdemir’le el sıkışıp barıştı.

Manisa Ağrılılar Derneği’nin organize ettiği dostluk ve kardeşlik programına katılan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, bir süredir küs olduğu iş insanı Müştak Taşdemir’le el sıkışıp barıştı.

Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dostluk ve kardeşlik programı düzenledi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin yanı sıra dernek üyeleri, Manisa’da önde gelen iş insanları katıldı.
Buluşmayı tertipleyen Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, bir süredir görüşmeyen Başkanı Mehmet Çerçi ile iş insanı Müştak Taşdemir’i de bir araya getirdi. Karşılıklı iyi niyet konuşmalarının ardından iki isim alkışlar arasında el sıkışıp barıştı.Programın ardından Başkan Mehmet Çertçi şu paylaşımı yaptı: Ağrılı Hemşehrilerimiz ile dostluk ve kardeşlik programında bir araya geldik. Hemşehrilerimizle hasret gidermek, gönül köprüleri kurmak için bir aradayız.Anadolu Birliği Federasyonu Onursal Başkanı Koçali Al ve Dernek Başkanı Erhan Kahraman, İş İnsanı Müştak Taşdemir ve kıymetli hemşerilerimizin katılımlarıyla düzenlenen yemeğe nazik davetleri için Manisa Ağrılılar Dernek Başkanı Savcı Özyolcu’ya teşekkür ederim.”Başkan Savcı Özyolcu ise “Bizi kırmayıp bir araya gelen Ağrı dağı gibi yüce gönüllü ağabeylerime şükranlarımı sunar, Rabbimden her iki ağabeylerimin dostluklarının ebed müddet daim olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER