© Manisa Manşet Gazetesi

Birlik Başkanı Geriter’den Başkan Bulgay’a hayırlı olsun ziyareti 

Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni Başkan Destan Bulgay’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.  Başkan Geriter’e Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan eşlik etti.

Geriter, Başkan Bulgay’a akın bir zamanda bir görev değişiminin yaşandığını açıklayan Başkan Geriter, “Bu isteyerek, severek, gönülden yapılan bir değişimdir. Allah herkese de nasip etsin. Destan Bulgay ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra yanlarındayız. Manisa’da esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını çözme noktasında büyük gayret gösterecekler. Birlikten güç doğar. Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve birliğimize bağlı 94 tane esnaf odamızın aynı birliktelik içerisinde Manisa’ya hizmet edebilme adına dostça, arkadaşça bu görevleri bundan sonra da devam ettirecekleri kanısında ve inancı içerisindeyiz. Hep birlikte Manisa’mıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu. 


SAHİP OLDUĞU POTANSİYEL VE İŞ HACMİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ BİR KOOPERATİFİZ 

Birlik Başkanı Geriter ve ekibinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, “Kooperatifimizde yakın bir zamanda bir kan değişimi oldu. Fazla taşları yerinden oynatmadan aynı yönetim kurulu üyelerimizle devam ediyoruz. Recep Çınar başkanımızın görevi bize tevdi etmesiyle yedeklerden Ahmet Akçın başkanım geldi. Kooperatifimiz Türkiye’nin güzide kooperatiflerinden biridir. Türkiye genelindeki binden fazla esnaf ve kredi kooperatifleri arasında şuanda mevcut finansman, lansman ve sahip olduğu potansiyel ve iş hacmiyle Türkiye’nin 4. Büyük kooperatifi konumundadır. Böyle önemli bir kooperatifte görev yapan üzerimizdeki yükü ve görevi bir nebze daha artırıyor. Kurumsal bir yapıya kavuşmuş bir kurumda görev yapacağız. Ama sorumluğumuz fazla, bu yapıyı ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 


KOOPERATİF VE ODALAR BİRLİĞİ ET VE TIRNAK GİBİ

Esnaf Kefalet Kooperatifi ile odalar birliğinin et ve tırnak gibi birbirinden ayrılmaz olduğunu vurgulayan Bulgay, “Hep iç içeyiz. Yönetim kurulumuzdaki üyelerimizin çoğunluğu esnaf odaları başkanlarından oluşuyor. Biz ayrılmaz bir parçayız. Esnaf ve sanatkarımıza gerektiğinde kredi temini noktasında gerektiğinde çalışma şartları ve sosyal anlamdaki ihtiyaçlarını, eksikliklerini tamamlama noktasında dün olduğu gibi bugünde yarında beraber hareket edeceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımız için hep birlikte en iyi kararları alacağız. Manisa esnaf ve sanatkarı için hep birlikte çalışıp başarılı olacağız” diye konuştu.  

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER