© Manisa Manşet Gazetesi

CHP’DE BAŞKAN İLKSEN ESKİ DÖNEM BAŞKANLARI AĞIRLADI

 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, partisinin  İl ve İlçe önceki dönem başkanları ile buluştu. Başkan Özalper, "Partimizin çınarları tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatacak. Birlik ve beraberlik içinde iktidara yürüyoruz" dedi. Partisinin İl ve İlçe önceki dönem Başkanları ile bir araya gelen CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya önceki dönem İl Başkanlarından Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile CHP Manisa önceki dönem Milletvekili ve İl Başkanı Mustafa Erdoğan Yetenç'in de aralarında bulunduğu 29 İl ve İlçe önceki dönem Başkanı katıldı. 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper toplantıda yaptığı konuşmada, "Partimizin çınarları, emektarlarıyla bir arada olmak benim için büyük bir gurur ve mutluluk. Bu mücadele için her biriniz bedel ödediniz, elinizi değil gövdenizi taşın altına koydunuz. Sizlerin yaptığı çalışmalar, bugün Türkiye'nin birinci partisi olmamızdaki zorlu yolun taşlarını döşedi. Her bir başkanımızdan öğreneceğimiz çok şey var. Partimiz yıllarca gereksiz kavgalarla anıldı. Artık yepyeni bir döneme başlıyoruz. Hep birlikte el ele verip Türkiye'nin değişimine tanık oluyoruz. Partimizin çınarlarının tecrübeleri yolumuzu aydınlatacak. Kırılmadan, küsmeden, konuşup anlaşarak, birbirimizi besleyerek iktidara yürüyoruz" ifadelerini kullandı. 

CHP'nin İl ve İlçe önceki dönem başkanları, toplantıyı organize ettiği için CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Toplantı, ülke gündemi ve parti içi gündemlerin değerlendirilmesiyle sona erdi.  Haber merkezi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER