© Manisa Manşet Gazetesi

DEMİRCİ’YE HALK LOKANTASI VE SOSYAL TESİS YATIRIMI

Manisa’nın Demirci ilçesinde mülkiyeti Demirci Belediyesine ait olan eski meteoroloji binası halk lokantası ve sosyal tesis için restore edilerek hizmete sunulacak. 

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci’de yıllardır eksikliği hissedilen halk lokantası ve sosyal tesisin en kısa sürede yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. 
Başkan Erkan Kara tarafından hazırlanan proje kapsamında eski meteoroloji binası ailelerin çocukları ile hoşça vakit geçirebileceği güzel bir alan olacak.
Demirci manzarasında, peyzaj düzenlemeleri ile eşsiz bir mekan halini alacak olan Demirci Belediyesi Halk Lokantasında 2 adet toplantı odası, restoran, yarı açık teras, çocuk oyun odası ve kafeteryası ile hizmet verecek.


Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Demirci’mizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıllardır atıl vaziyette bulunan meteoroloji binasını yapacağımız güzel bir proje ile daha kullanışlı sosyal bir alana dönüştüreceğiz. Hemşerilerime daha önce söylediğim gibi, bu ilçeye değer katacak önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Dışarıdan ilçemize gelen misafirlerin ağırlanabileceği, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirip, yemek yiyebileceği, bu esnada çocuklarımızın da eğlenebileceği büyük bir yatırıma başlıyoruz. Belediyemiz olarak vatandaşlarımızı mutlu edecek her yatırımı ilçemize kazandırma gayreti içinde olacağız “ dedi.

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER