© Manisa Manşet Gazetesi

Dindar Şirketler Grubu’ndan aşure hayrı

 

Dindar Şirketler Grubu, Muharrem ayı vesilesiyle çeşitli noktalarda aşure hayrı yaptı. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, aşure hayırlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, “Aşure birlik, beraberlik ve bereket demek. Yaklaşık bin 500 kişiye aşure hayrımızı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, Muharrem ayı nedeniyle her yıl düzenlediği aşure hayrı geleneğini bu yıl da devam ettirdi. Yunusemre İlçesinde Hacı Saime Güleçyüz 4-6 yaş Kuran Kursu, Hacı  Hamza Güleçyüz 4-6 yaş Kuran Kursu ve Deva Tıp Merkezi önünde düzenlenen aşure hayrına çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık bin 500 kişilik aşure kısa sürede tüketildi. Aşure dağıtımı sonrası kurs hocaları aşure duası yaptı.

AŞURE, BİRLİK VE BERABERLİĞİ SİMGESİ

Her yıl geleneksel olarak aşure hayrı düzenlediklerini hatırlatan Dr. Üzeyir Dindar, “Allah hayrımızı kabul etsin. Yaklaşık bin 500 kişilik aşuremizi halkımıza dağıtıyoruz. Aşure demek birlik, beraberlik ve bereket demektir. Allah’ım hayrımızı kabul etsin, yiyenlere afiyet olsun. Herkesin Muharrem ayını tebrik ediyorum” diye konuştu. Aşure dağıtımına katılan Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş da geleneksel olarak düzenledikleri aşure hayrını bu yılda devam ettirdiklerini belirterek , “ Muharrem ayı tüm Müslüman dünyası için hayırlı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin.” İfadelerini kullandı.

AYŞE NUR BÜYÜK

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER