© Manisa Manşet Gazetesi

Gönüllü öğrenciler saç kesti

 

Manisa İsmet İnönü Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuaförlük, Moda Tasarım, Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarında eğitim veren öğretmen ve öğrenciler, ‘Ben Her Yerde Varım’ projesi kapsamında Şehzadeler Gençlik Merkezi gönüllüleri ile Yeşilköy Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okuluna kardeş okul ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında, Kuaförlük alanı öğretmen ve öğrencileri ilköğretim öğrencilerine saç kesimi ve bakımı hizmeti sunarken, Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri ise ana sınıfının bilgisayarlarını tamir etti. Aynı zamanda Çocuk Gelişimi alanı öğrencileri, ana sınıfı öğrencilerine eğlenceli yüz boyama etkinlikleri düzenledi ve palyaçolarıyla oyunlar oynadılar. Moda Tasarım öğretmenleri ise ana sınıfı öğrencilerine özel iş önlükleri dikti. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri ise atölyede hazırladıkları ikramları sundular.

Ziyaret sonunda, Grafik Bölümü öğretmenleri tarafından anahtarlık hediyesi verilerek teşekkür edildi. Okul müdiresi Hatice Aslı Çelebioğlu'na, misafirperverliği dolayısıyla bir kez daha teşekkürler sunuldu. Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor ve Herkese ve Herşeye iyi geliyor sloganıyla gerçekleşen etkinlik, öğrenciler arasında olumlu etkileşim ve dayanışma ruhunu ön plana çıkardı. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER