© Manisa Manşet Gazetesi

İbrahim Onaylı Şehzadeler’i hizmet hedefiyle karış karış geziyor

İbrahim Onaylı Şehzadeler’i hizmet hedefiyle karış karış geziyor. AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, hizmet hedefi anlayışıyla Şehzadeler ilçesini karış karış geziyor, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Onaylı, hizmet hedefi anlayışıyla Şehzadeler ilçesini karış karış geziyor, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Tepecik, Halıtlı Mahallelerini ziyaret etti, sorunlarını dinledi.  Şehre emek ermiş büyükleri ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Onaylı, Manisa Kuyumcular Derneği Başkan Erkan Özşen, Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Savcı Özyolcu, Türk Kızılay Şehzadeler Şube Başkanı Dilek Samanlı’yı ziyaret etti. 


AK PARTİ BAYRAĞINI ŞEHZADELER’DE DALGALANDIRMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ 
Onaylı, “Hedefimiz AK Parti bayrağını bir daha yeniden Şehzadeler’de dalgalandırmaktır. 56 yılımızı geçirdiğim bu şehre projelerimizle tecrübemizle 100 yıllık ahilik birikimimizle hizmet etmek istiyoruz. Ziyaretlerimizle de genel merkezimiz bizi aday gösterdiğinde yönetim şeklimizi tarzımızı bu şehre sevdamızı hemşehrilerimize anlatıyoruz. Belediyeciliğin yol kaldırım bina yapmanın yanında gönüller kazanmak olduğunu anlatıyoruz. Kültür sanat spor,  tarım, eğitim, turizm çevre konularında da Şehzadeler’in bir marka şehir olması için var gücümüzle çalışacağımızı beyan ediyoruz. Şehzadeler’de kim nefes alıyorsa bizimdir düsturuyla 67 mahallemizde adil ve eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER