© Manisa Manşet Gazetesi

Oktay Günaydın Yıldızspor 45 FK’da

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezon öncesi kadrosuna takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Oktay Günaydın ile anlaşmaya vardı. 

Süper Amatör Küme’de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kadrosuna teknik heyetin raporu doğrultusunda takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Alaşehir Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Oktay Günaydın ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Başkan Hüseyin Bezci ve Spor Direktör Bülent Gökkaya katıldı. Başkan Hüseyin Bezci, Oktay’ın kariyerini bildiklerini ifade ederek, “Bize güç katacağına inandığımız bir isimle daha anlaşmış bulunmaktayız. Yeni sezonda birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Genç ve deneyimli isimlerin bulunduğu bir kadro yapımız var. Transferlerimizi kısa sürede tamamlamayı arzu ediyoruz. İki taraf içinde hayırlısı olsun” şeklinde konuştu. 


“BURADA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün daha önce formasını giyen Oktay Günaydın ise, “Burada daha önce şampiyonluk yaşadım. Bildiğim ve inandığım bir yerdeyim. Tüm takım olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız ve Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lige taşıyacağız. Kadromuzda daha önce kader birliği yaptığım birçok arkadaşım var. Bu anlamda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk mutluluğunu yaşarız” dedi. 


24 MAÇTA 6 GOL KAYDETTİ

27 yaşındaki Oktay Günaydın, kariyerine Soma Linyitspor’da başladı. Deneyimli isim daha sonra sırasıyla Manisaspor, Antalya Kemer, Yunusemre Belediyespor, Düzce Cam Düzcespor, Donatımspor, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Muradiyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Alaşehir Belediyespor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor formasıyla 24 maça çıkan Oktay, 6 gol sevinci yaşadı. Kariyerinde yaklaşık 200 maça çıkan Oktay Günaydın’a kulübümüze hoş geldin diyor, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması altında kendisine başarılı bir sezon diliyoruz.

CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER