© Manisa Manşet Gazetesi

Okulda kan bağış kampanyası düzenlenecek

Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Manisa Sana Kanım Feda’ protokolü kapsamında Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu ve Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’nda kan bağış kampanyası düzenlenecek.

Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Manisa Sana Kanım Feda’ protokolü kapsamında Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu ve Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’nda kan bağış kampanyası düzenlenecek. Okul yönetimi velileri kan bağışı kampanyasına davet etti, bu iyilik hareketinde yer almalarını istedi. Kan bağış kampanyası 30 Ekim 2024 Çarşamba Günü saat 09.30 ila 18.30 saatleri arasında okul bahçesinde gerçekleştirilecek. 

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Kan kaynağı sadece insan olan önemli bir tedavi aracıdır. Toplanan kan bağışlarının hastane ve ihtiyaçlarını karşılayamaması nedeniyle binlerce hasta ve hasta yakını kan aramak zorunda kalıyor. Bu sorunu çözmek hepimizin sorumluluğundadır. Kan bağışı yapmak ve insan olarak hepimizin görevidir. Bir gün herkes hasta veya hasta yakını olup kan aramak zorunda kalabilir ihtiyaç anında kan aramamak için gelin şimdiden hayata bir adım atın, kan bağışlayın. Çocukların sizleri örnek aldığını unutmayın. Onlara hayata dair verilebilecek en iyi ders insan hayatı kurtarmak olacak.”

HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER