© Manisa Manşet Gazetesi

Yıldızspor 45 Berke Kurt ile anlaştı 

 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kaleci Berke Kurt ile sözleşme imzaladı. Önceki sezon Halitpaşa Belediyespor forması giyen kaleci Berke Kurt, Yıldızspor 45 FK ile anlaşma yaptı. 21 yaşındaki file bekçisi için imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen imza törenine Yıldızspor FK Sportif Direktör Bülent Gökkaya ve yeni transfer Berke Kurt katıldı. Manisaspor altyapısında futbola başlayan Berke Kurt, Manisa 1965 Spor Kulübü, Halitpaşa Belediyespor ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formaları giydi. 21 yaşındaki kaleci kariyerinde yaklaşık 100 maça çıktı.
Berke Kurt’un transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldızspor 45 FK Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, “Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferin hem Berke kardeşimize hem de Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine kırmızı-siyahlı formamızla ile başarılar diliyorum. Transferlerimiz noktaladık. Artık ligin ilk haftasında oynayacağımız 45 Barboros karşılaşmasına odaklanıyoruz. İnşallah sezona 3 puanla başlayacağız” ifadelerini kullandı.
Yeni transfer olan Berke Kurt, yaptığı açıklamada, “Kariyerim ve hedeflerim açısından çok doğru bir yerdeyim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışıp Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile başarılar elde etmek istiyorum” dedi.HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER