Manisa
18 October, 2024, Friday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli “Her mahallemizin sorununu muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz” 

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli “Her mahallemizin sorununu muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz” 
AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli“Her mahallemizin sorununu muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz” 

 

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, Dindar Şirketler grubu bünyesinde yer alan Hür Işık ve Manisa Manşet Gazetesi ile www.manisamansetgazetesi.com

İnternet sitesini ziyaret etti. Ziyarette Deva Tıp Merkezi Müdürü Muammer Babuş, AK Parti yöneticilerinden Gürkan Kızıltuğ ve Cemal Alat yer aldı. 


AK Parti Yunusemre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, aday adaylığını açıkladıktan sonra çeşitli temaslarda bulunduğunu, ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydetti. Ziyaretlerin adaylık süreci açıklanan kadar devam edeceğini ifade eden Mersinli, adaylık sürecinin kesinleşmesiyle birlikte projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. 
Mersinli, “Aday olmasak dahi bizim için Ak Parti’nin adayları önemlidir. Devam edeceğiz.  Yazılı ve görsel olarak projelerimiz hazır. Cumhur ittifakı ile beraber bu süreci yöneteceğiz.  Allah nasip ederse inşallah kazanıp Yunusemre ilçesinde yaşayan bütün halkımıza en güzel hizmeti yapacağız. Başkanımız Mehmet Çerçi güzel çalışmalara imza atıyoruz. Genel merkezimiz kendisiyle ilgili nasıl bir yol izleyecek onu bilmiyoruz” dedi. 
Aday adaylığı durumun bugün değil 8-10 yıllık bir süreçte ortaya çıktığını vurgulayan Mersinli, “ Diğer partilerde aday adaylarını, adaylarını açıklıyor. Onlarda kazanmak istiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu süreci yöneteceğiz. Aday olacağımız noktasında inancımız tam. Allah nasip kısmet ederse aday olursak Yunusemre’yi tekrar kazanacağız” dedi. 
Basının çok önemli olduğunu ifade eden Mersinli, belediye başkanlığını kazandığı takdirde belediyelerin meclis toplantı gündemlerinin gazetelerde yer almasına destek vereceğini vurgulayarak, ekonomik anlamda destek olmak istediğini açıkladı. 
Mersinli, “En önemli avantajımız sanayi bölgesi.  87 mahallesinin her birinin ortak ve bireysel sorunları var. Cumhurbaşkanımız sürekli muhtarlarla bir araya geliyor. Her ay muhtarlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Çünkü onlar mahallelerde bulunan bütün sorunları biliyorlar. Onlarla işbirliği yapacağız. Böylece sorunları daha çabuk çözülmüş olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geleceğiz” dedi. CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!