Manisa
05 October, 2024, Saturday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Kara: Demirci için gece gündüz çalışıyoruz 

Başkan Kara: Demirci için gece gündüz çalışıyoruz 

AK Partili Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, 6 ayda Demirci'ye yapılan yatırım ve hizmetleri düzenlediği halk toplantısında anlatırken, emekli olan personelleri de teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.  

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen halk toplantısına Belediye Başkanı Erkan Kara, eşi Nermin Kara, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 


ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE HİZMET VERİYORUZ

Başkan Erkan Kara, kürsüye gelerek 31 Mart seçimlerinin ardından geçen 6 aylık sürede ilçeye kazandırılan yatırımları ve yeni başlanacak olan yatırım projelerini görselleri ile birlikte katılımcılarla paylaştı.  Demirci Belediyesi'nin şeffaf bir yönetim anlayışı ile hizmet verdiğini vurgulayan Kara, gece gündüz demeden memleketimiz için çalışıyoruz. Hastanemiz uzman doktor sayısını 25'e yükselmesini sağladık. Hedefimiz yatak kapasitesini büyütmek ve yeni tıbbi cihazlar kazandırmak. Demirci - Salihli karayolunda yapım çalışmaları hızla sürerken, ilçe merkezimizde de sıcak asfalt uygulamasına başladık. 16 yıldır atıl vaziyetteki asfalt plentimiz ilçemizin hizmetinde. Atıl vaziyetteki meteoroloji binasını belediye sosyal tesis yapmak için önümüzdeki günlerde tadilat ve düzenleme çalışmalarına hız veriyoruz. Üniversite caddemizi şehrimize yakışır bir şekilde prestij caddesi olarak sil baştan yenileyecek ilçemizin cazibe merkezi haline getireceğiz. Kızılay evlerini sevgi evleri olarak yapmak için projelendirme çalışması sürüyor" dedi. 


DEMİRCİ YAŞANABİLİR BİR KENT

Demirci'nin daha güzel ve yaşanabilir bir kent olması için gayretle çalıştıklarını ifaden Kara " İlçe merkezimizde tarihi ev ve yapıların Kültür ve Turizm Bakanlığı ile restorasyan çalışması yapacağız. Kayabaşı mevkiini özel bir proje hazırlıyoruz. Çok yakında kamuoyu ile projemizi paylaşacağız. Doğal gaz onarım çalışmaları kapsamında Beyazıt'ta 9 sokak, Cumhuriyet mahallesinde 4 sokak tamamlandı, gaz arzına kısa zaman geçilecek. Dr. Mehmet Akarsu mahallesinde de onarım çalışmalarına başlanacak. 2. Etap TOKİ inşaatı başladı. Hedefimiz kızılçağla mevkiine de 350 konutluk yeni bir TOKİ projesini kazandırmak. Huzurevi için projelendirme çalışmalarımız sürerken, Demirci Organize Sanayi Bölgesi içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Belediyemiz olarak vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet sunabilmek adına araç parkımızı genişletiyoruz. Bünyemize 2 çöp kamyonu, 1 greyder, 1 tır ve 1 birim hizmet aracı kazandırıyoruz. Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanımız Nurullah Akgün ve MHP İlçe Başkanımız Ümit Kanyılmaz ile birlikte Demirci'miz için Ankara ziyaretleri yapıyoruz. Ankara'da temaslarımız sürecek. Demirci'mizi daha güzel yapmak için çalışmaya devam edeceğiz "dedi.  Programın sonunda Belediye Başkan Erkan Kara tarafından belediyeden emekli olan personellere vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!