Manisa
08 September, 2024, Sunday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Önce Başkan’ı eleştirdiler, sonra oturup çay içtiler!

Önce Başkan’ı eleştirdiler, sonra oturup çay içtiler!


Salihli MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, ilçe yöneticileriyle birlikte parti binası önünde yaptığı basın açıklamasında, CHP’li Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’ya “personele mobing ve sürgün” gibi sert suçlamalar yöneltti. MHP’liler, açıklamanın hemen sonrasında kendilerini ziyarete gelen Başkan Nurlu’yla birlikte çay içip sohbet etti.
Nisan ayı itibarı ile süreci yakinen takip ettiklerini belirten Tüfek, “Belediyede sadece görevini yapan işçi kardeşlerimize ve memurlarımıza yönelik görev yeri değişiklikleri ile sistematik baskılara son yaşanan üzücü hadiselerin eklenmesi ile bu durum kabul edilemez bir hal aldığı için basın açıklaması yapma zaruretimiz hasıl oldu. Devlet memuru olan belediye personellerinin farklı farklı yerlere sürüldüğünü, uzmanlığı olanlara iş yerinden alınarak başka görevler verildiğini, bizzat sözlü kanunsuz emirler verildiğini ayrıca takip etmekteyiz. Bu kişilerin görevleri en ağır şartlarda yaptırılması, psikolojik olarak yıpratılması, sürekli görev yeri değişikliği yapılarak eziyet edilmektedir” diye konuştu.
“BİRÇOK İŞÇİ İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI”
Bu baskılar yüzünden birçok işçinin istifa etmek zorunda kaldığını anlatan Tüfek, “Emeklilik hakkı gelenleri bile uydurma disiplin soruşturmaları ile işten çıkarmaya hazırlanırlarken avukatlarımızın hızlı ve etkili müdahalesiyle işçilerin hak kaybına uğraması engellenmiştir. Bu eziyet devam edildiği sürece bizler takipçisi olacağız ve zulme dur diyeceğiz. Bu partizanca davranışlar belediyedeki işleyişi aksattığı gibi iş barışını da zedelemektedir. Salihli Halkına seçim meydanlarında vaat edilen ve sözde dağıtılan Hz. Ömer Adaleti blumudur? Bizlerin amacı sizinle kavga etmek değil sadece sizden Salihli’ye layık olan hizmetleri beklemekteyiz. Zaten Belediye Meclisi’nde Salihli’ye yapacağınız hizmet için getirdiğiniz tekliflere Cumhur ittifakı olarak destek vermekteyiz” ifadesini kullandı.
BİRLİKTE OTURUP ÇAY İÇTİLER
Basın açıklamasının ardından Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Milliyetçi Hareket Partisi’ne giderek Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Nurlu ve MHP’liler, birlikte sohbet ederek çay içtiler. Nurlu, daha sonra da MHP’nin gençlik teşkilatlanması olan Ülkü Ocakları’nın aşure hayrına iştirak etti. HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!