Manisa
08 September, 2024, Sunday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

YUNUSEMRE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DOLU DOLU HAFTA


YUNUSEMRE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DOLU DOLU HAFTA

"Hayat Boyu Öğrenme" kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl 4'üncüsü  kutlanacak olan   Hayat Boyu Öğrenme Haftası için  Yunusemre Halk Eğitimi Merkezinde  program ve etkinlikler hazırlandı. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz Bir hafta sürecek   olan program ve  etkinliklere Manisalıları davet etti.

Her yıl 1-7 haziranda  kutlanan ve bu yıl 4'üncüsü kutlanacak olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Yunusemre'de 7 gün boyunca program ve  etkinliklerle dolu dolu kutlanacak. Sergiler, öğretmen -kursiyer buluşması, spor etkinliği ve ritim konseri Yunusemre'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası'na renk katacak. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz yaptığı açıklamada "Bu yıl 4. düzenleyeceğimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftası Yunusemre' dolu dolu gerçekleşecek. 29 mayıs saat 14:00'da magnesia AVM'de Kağıt Rölyef ve Ahşap Dağlama Sergisi açılacak ve 2 hazirana kadar sergimiz açık kalacak. 31 mayıs cuma günü Manisa Öğretmenevinde konferans salonunda saat 14:00'da öğretmen kursiyer buluşması gerçekleşecek. 3 haziran pazartesi günü saat 14:00'da 5 Migros AVM'de El Sanatları Sergisi açılacak ve sergimiz 3-4-5 haziranda açık kalacaktır. Kurumumuz Yunusemre Halk Eğitimi Merkezimizde 4 haziran salı günü saat 10:00'da El Sanatları Sergisi açılacak ve 4-5-6 haziranda açık kalacaktır. 5 haziran çarşamba günü saat 14:00'da Yunusemre Millet Çarşısında Lokaller  El Sanatları Sergisi açılışımız olacaktır. Sergimiz 5-6-7 haziran tarihlerinde açık olacaktır. 6 haziran perşembe günü saat  10:00'da Laleli Büyük Parkta Açık Alanda Spor Etkinliği gerçekleşecek. Son olarak 7  haziran cuma günü saat 20:30'da Düm Tek Şenlik Var ritim konseri Ağlayan Kaya Açık Hava Amfitiyatro'da  gerçekleşecek" dedi. 

TÜM MANİSALILAR DAVETLİDİR 

Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz " Yunusemre Halk Eğitimi tarafından hazırlanan ve kurumumuz öğretmen ve kursiyerlerin büyük katkısı olan ve bu yıl 4. düzenleyeceğimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftasına tüm Manisalılar davetlidir. Ayrıca 1-7 haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftasında düzenleyeceğimiz program ve etkinlikler ücretsizdir. Tüm Manisalıları Hayat Boyu Öğrenme Haftasında gerçekleştireceğimiz etkinliklere davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Cüneyt Hasçelik

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!