© Manisa Manşet Gazetesi

Manisa Lisesi’nden çifte bayram!

Manisa’nın en eski ve en köklü okullarından biri olan Manisa Lisesi, Cumhuriyet’in 101.yılını ve kuruluşunun 140. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Manisa Lisesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutluyor. Manisa Lisesi tarafından Cumhuriyet’in 101. Yılı ve okulun kuruluşunun 140. Yılı kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Manisa Lisesi önünde başlayan korteje Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kılıç, Abdullah Ölmez, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Emin Ercan, Süleyman Erdem, Manisa Lisesi Müdürü Ziya Çiçek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Manisa Lisesi bando takımı eşliğinde öğrenciler ellerinde Atatürk posteri, Türk bayraklarıyla Manisa Hükümet önüne oradan da Manisa Lisesi’ne kadar marşlar söyleyerek yürüdü. Yürüyüş boyunca vatandaşlarda destek verdi. 


Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılını ve Manisa Lisesi’nin kuruluşunun 140. Yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını açıkladı. CÜNEYT HASÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER