© Manisa Manşet Gazetesi

Saadet Partisi Saruhanlı’da Sezai Zeytinli güven tazeledi 

 

Saruhanlı Saadet Partisi'nin 3. olağan kongresi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Sezai Zeytinli güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongreye, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ, Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Manisa Terziler Odası Başkan Yardımcısı Ceyhun Okol, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Selahattin Şahin, MASKİ Baş Danışmanı Yalçın Arcak, Saadet Partisi ilçe başkanları, STK temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

Saruhanlı Saadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Zeytinli, "Saruhanlı ilçemizde 3. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Mücadele ettik. Mücadele etmeye devam ediyoruz. Güzel işlerin olması için Saruhanlı ilçemizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kongremize gelen tüm katılımcılara teşekkür ederim," dedi.
BU SOYKIRIMI MÜSLÜMAN DESTEKÇİLERİ VASITASI İLE YAŞIYORLAR
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Saruhanlı kongresinin hayırlı olmasını dileyerek, "Bölgemiz ve ülkemiz zor süreçten geçiyor. Bu süreç içerisinde atılan her adım ve duruş son derece önemli. Bugün insanlık tarihinde görmediğimiz kadar büyük felaketlere maruz kaldığımız bir dönemdeyiz. Özellikle İslam dünyası Haçlı seferlerini yaşadı, Moğol istilasına maruz kaldı. Haçlı seferleri ve Moğol istilası bugünkü kadar vahim değildi. Bugün bir avuç millet, Filistinli Gazzeli kardeşlerimiz dört bir yandan kuşatılmış, tam bir soykırıma uğruyor. Daha acısı ise bu soykırımı Müslüman destekçileri vasıtası ile yaşıyorlar" dedi. HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER