© Manisa Manşet Gazetesi

Öğrenciler Tarihi Kula Evleri'nde uygulama eğitimlerini alacak

 

Kula Belediyesi ve MCBÜ Kula Meslek Yüksekokulu, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerine uygulamalı eğitim imkanı sağlamak için protokol imzaladı. 

Kula Belediyesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu (MYO) arasında bir eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Kula MYO öğrenim gören Mimari Restorasyon Programı öğrencileri uygulamalı eğitimlerini Kula Belediyesi tarafından Zeynep Onbaşı ve Ali Kutlu tarihi evlerinde gerçekleştirecekler. Protokol kapsamında Tarihi Kula Evleri, öğrencilerin teorik derslerinin yanında ayrıca pratik deneyim kazanmalarına imkan sağlayacak.

Kula Meslek Yüksekokulu yönetimi, belediyenin sağladığı destekten dolayı Kula Belediyesi Başkan Vekili Semra Gündüz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete CBÜ Kula MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, Kula MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gizem Özer Baş, MYO Sekreteri Hasan Ali Şahin ve Mimari Restorasyon Programı Öğretim Görevlisi İpek Demir ve Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdür V. Koray Dinçer katıldı. Kula MYO yönetimi, eğitime verdiği katkı ve desteklerden dolayı Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz'e teşekkür etti. MİNE BADAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER