Manisa
17 September, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Yunusemre Muhtarlarıyla Buluştu

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Yunusemre Muhtarlarıyla Buluştu

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın Yunusemre İlçesi muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen muhtarlar buluşmasına; AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Yunusemre İlçe Kadın Kollları Başkanı Hacer Hazar, İl Gençlik Kolları Başkanı M. Ömer Can Temizel, Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Oyit, partili yöneticiler ve muhtarlar katıldı.

Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, sorun ve taleplerin takipçisi olacağını söyledi. Bugüne kadar olduğu gibi yine tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşların hizmetinde olduklarını belirtti. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu burada yaptığı konuşmada; “AK Parti hükumetleri olarak 2002’den itibaren demokrasimizin uç beyleri olan muhtarlarımızı her alanda destekledik.”dedi.

Vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğu anda ilk çaldıkları kapının muhtarlıklar olduğunu söyleyen Yenişehirlioğlu:

“Bu tür buluşmalarda, hem kendi görüşlerimizi ifade etme imkânı buluyor, hem de sizlerin düşüncelerini, değerlendirmelerini öğrenme fırsatı yakalıyoruz. Bu sebeple bu toplantıyı anlamlı bulduğumu belirtmek isterim.
1829 yılından beri mevcudiyetini koruyan muhtarlık müessesesi, ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini ve birinci basamağını oluşturmaktadır. 
 
 
Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci devlet anlayışımızda önemli bir yer tutmaktadır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahipsiniz. Mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağısınız. Resmi görevlerinizin yanı sıra hemşehrilerimizin hastasında, cenazesinde, düğününde kısacası sosyal yaşamın her alanında önemli bir sosyal görevi de ifa ediyorsunuz.

AK Parti hükumetleri olarak biz de 2002’den itibaren demokrasimizin uç beyleri olan muhtarlarımızı her alanda destekledik. İçişleri Bakanlığımız bünyesinde bir Muhtarlar Daire Başkanlığı kurduk. Aynı şekilde büyükşehir belediyelerinde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlıkları, diğer belediyelerde de Muhtarlık İşleri Müdürlükleri ihdas ettik. Muhtarın sorunu vatandaşın sorunudur. Konuya bu hassasiyetle yaklaştık. Mahallelerimizin adeta röntgenini çeken siz değerli muhtarlarımın düşüncesi ve önerileri benim için son derece kıymetli. Bu bağlamda toplantımızın interaktif bir şekilde ilerlemesini ve daha çok sizleri dinlemeyi istiyorum. Hepinize değerli katılımları ve katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi. HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!