Manisa
28 September, 2024, Saturday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK PARTİ'Lİ ÖZKAN'DAN 6'LI MASAYA CEVAP

AK PARTİ'Lİ ÖZKAN'DAN 6'LI MASAYA CEVAP
Ak Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Av Mehmet Ali Özkan, 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına karşı  açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Av Mehmet Ali Özkan, 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına karşı  açıklamalarda bulundu.

Özkan,"Er meydanı" ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır. ''dedi.
 
Özkan açıklamasında; “Türkiye ve aziz milletimize dair  idealleri olmayan, inandıkları değerleri ayaklar altına alan, ufuksuz, vizyonsuz 6 benzemezin sadece "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı sözde devirmek"  için bir araya geldiği aşikar olmuştur. 
 
9 saatlik görüşmenin ardından, “Erdoğan'ın aday olması mümkün değildir” şeklinde mesnetsiz ve temelsiz bir metni paylaşarak; Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçime girmekten korktuklarını ilan etmişlerdir. 
 
Oysa hepsi  her fırsatta "seçim ve sandık" çağrısı yapıyorlar, 
 “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı. 
 
“Erdoğan’ın adaylığına karşı üçüncü dönem itirazı yapmayacaklarını, Erdoğan’ın bir kere daha cumhurbaşkanı olmasını ancak seçmenin engelleyeceğini . Bunu böyle tartışmalı hukuk yollarıyla engellemeyi iyi bir yöntem olarak görmediklerini, 
Erdoğan’ın hukuken yeniden aday olabilmesi için erken seçim olması, ya da kendisinin ve meclisin feshedilmesi gerektiğini, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle gitmesi gerektiğini, seçim kaybetmeden giderse kendince zamanla "hiçbir zaman kaybetmedim" gibi bir argüman oluşturacağını ve  “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı. 
 
Bu ve buna benzer açıklamaları ortadayken… 
11’inci kez toplanan 6 benzemezin; kendi “ortak adaylarını” açıklamak yerine,   “Cumhurbaşkanımız Sn Erdoğan’ın aday olamayacağını” söylemeleri, "sandıktan korkmaktır” tır, "yenileceklerinin ilanı" dır. 
 
2 Yıldan bu yana " geliyor gelmekte olan" masalını anlatan, "hemen seçim, sandığı getirin",  "Erdoğan'ı sandıkta yeneceğiz" diye bas bas bağıran muhalefetin geldiği nokta " Erdoğan aday olamaz " olmuştur. 
 
Değişik partilerin, farklı gibi gözüken ideolojilerle 6’lı masa etrafında toplanıp, "er meydanı" ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır. 
 
 
Fakat vizyondan, liderlikten, lider karizmasından uzak, bu topraklara, bu millete ait yerli ve milli projeleri, söylemleri olmayanların, tarihin önünde ve milletin huzurunda yüzlerini ağartacak hiçbir hayırlı hizmetin içinde yer alamayacakları, bu ülkeye ve bu aziz millete; kaos ve kargaşadan başka  verebilecekleri bir şey  olmadığı bir kez daha görülmüştür” dedi

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!