Manisa
19 September, 2024, Thursday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

CHP Şehzadeler’de Hakan Gürtunca aday adaylığını açıkladı 

CHP Şehzadeler’de Hakan Gürtunca aday adaylığını açıkladı 
CHP Şehzadeler’de Hakan Gürtunca aday adaylığını açıkladı  CHP Hakan Gürtunca, Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığında 4 yıl boyunca görev yapan, Şehzadeler ilçesinin her mahallesinde sorunları gündeme getiren eğitimci Hakan Gürtunca, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe başkanlığı önünde düzenlenen programa CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

 

CHP Hakan Gürtunca, Şehzadeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığında 4 yıl boyunca görev yapan, Şehzadeler ilçesinin her mahallesinde sorunları gündeme getiren eğitimci Hakan Gürtunca, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe başkanlığı önünde düzenlenen programa CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 
MANİSA’DA IŞIĞI YAKTIK 
CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa’da 24 Eylül’de yanan ışığın Özgür Özel’in CHP Genel Başkanlığıyla taçlandığını kaydetti. Zeyrek, hem Şehzadeler Belediyesi’ni hem de Manisa Büyükşehir Belediye’sini kazanacaklarını iddia etti. 
ŞEHZADELER’İN HER SORUNUNU DİLE GETİRDİK
CHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Gürtunca, açıklama yapmadan önce yıllarca formasını terlettiği Manisa’nın önemli bir markası olan Manisaspor formasını giydi. Gürtunca, açıklamaya her kesimden insanların katıldığını ifade ederek katılan herkese teşekkür etti. Gürtunca, “Manisa’nın hizmetkarı olmak demek duvarlara değil gönüllere yazılmak demektir. Biz partimize, milletimize yürekten sevdalıyız. CHP olarak 14 Mayıs seçimlerinde Manisa’da oyunu en fazla artıran ilçe olduk. Bu başarıyı yerel seçimlerde birlikte taçlandırmak istiyoruz. Şehzadeler ilçesinde halkımızın yaşadığı her sorunu gündeme getirdik, onların sesi olduk. 4 yıl içinde güzel hizmetlere imza atarak halkımızın gönlüne girdik. Şimdi sorunlarımıza çözüm bulmak için CHP’den Şehzadeler Belediye Başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum. 31 Martta Manolya Meydanında Şehzadeler Belediyesini ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak başarıyı kutlayacağız” dedi. CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!