Manisa
23 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Motor tutkunları ortalığı tozu dumana kattı


Motor tutkunları ortalığı tozu dumana kattı

 

Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla Osmancalı’da yapımı devam eden motokros parkurunda, motokros tutkunları buluşarak  parkur test edildi.Adrenalin dolu dakikalar, Manisa Fotoğrafçısı Oktay Karaduman tarafından fotoğraflandı.

 

Osmancalı Mahallesi’nde belediyeye ait 356 bin metrekarelik arazinin 40 bin metrekarelik kısmında yapımına başlanan Manisa Motokros Parkuru motokros tutkunları tarafından test edildi. İzmir ve Balıkesir illerinden gelen motokros tutkunları ile Manisalı sporcular, Manisa Yunusemre Belediyesi Motokros Parkurun’da   buluşarak  antrenmanlarını yaptılar. Pistte oluşturulan rampalardan adeta uçarak geçen motokrosçular zorlu virajlarda  ter dökerek ortalığı tozu dumana kattılar.

MİNİK MOTOKROSCU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Osmancalı halkıda nefeslerini tutarak yakından izlediği  minik motokrosçu 8 Yaşındaki Kadir Deniz Bahadır izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Manisa Fotoğrafçısı Oktay Karaduman’a konuşan minik sporcunun babası Sabri BAHADIR “Tutkunu olduğumuz motokros sporunu 8 yaşındaki oğlumla beraber  Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle yapılan bu parkurda yapıyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Gönlümüzden geçen bu parkurda nice şampiyonların yetişerek ,Manisa’mızın  ve ülkemizin adını tüm dünyaya duyurulmasıdır. Parkurun yapımında başta Yunus Emre Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘UZAK MESAFELERE GİTMEYE GEREK KALMADI’

 Daha önce Afyon’da yapılan Kadınlar  Türkiye şampiyonasında  ikincilik derecesini Manisa’ ya getiren ve Manisa'nın derece alan  ilk kadın motokroscu unvanına sahip Beyza Tohum’da parkuru test eden sporcular arasında yer aldı.Manisa Fotoğrafçısı Oktay Karaduman’a konuşan Beyza Tohum,” Motokros parkurunun yapılması beni çok mutlu etti. Daha önce antrenmanlar için çok uzak mesafelere gitmek zorunda kalıyorduk.Uzak mesafelere gitmek zaman kaybına neden oluyor hem de ekonomik olarak bizi zorluyordu.Şimdi parkur çok yakınımızda olduğu için çok daha rahat gelip antreNmalarımızı yapabiliyoruz. Manisa tanıtımı ve özellikle Osmancalı halkı için bu parkur bir velinimet. Motokros sporunu yapmak ve izlemek isteyen herkesi buraya bekliyorum. Parkurun yapımında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum .”ifadelerini kullandı

AYŞE NUR BÜYÜK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!