Manisa
20 September, 2024, Friday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Salihli’de 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla yükseliyor


Salihli’de 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla yükseliyor
Salihli’de en büyük kamu yatırımını olan 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla yükseliyor.

Salihli’de en büyük kamu yatırımını olan 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla yükseliyor.

Şehir Buluşmaları programı kapsamında Salihli’ye gelen AK Parti MKYK Üyesi, Önceki Dönem Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Sabri Dönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bu arada Salihli’nin en büyük kamu yatırımı olan ve günümüz teknolojisine uygun inşa edilen Devlet Hastanesi projesi ile ilgili çalışmaları yerinde gördü ve Özge Grup Firması yetkililerinden proje ile ilgili bilgi aldı.

Manisa CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesinde inşa edilen Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmaların yakın takipçisi olduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy ,” 400 yatak kapasiteli Salihli Devlet Hastanesi ifadesi kullanılıyor olsa bile kombine standartlarda günümüz teknolojisine uygun yapılan iyileştirmeler ile şehir Hastanesi ’de diyebiliriz. Firma Yetkilileri, Denizli’de 1000 yatak kapasiteli Şehir Hastanesini inşa ettiklerini, Salihli Devlet Hastanesi Projesi ile mukayese edildiğinde iki hastane projesi arasında hiçbir farkı olmadığını ifade ediyorlar. Günümüz teknolojisine uygun tam donanımlı bir Devlet Hastanesi Projesi. Acil durumlarda yatak kapasitesi 600’e çıkarılabilir. İzmir-Ankara, İstanbul-Antalya karayolunun birleşim noktası. Yüksek Hızlı Tren projesi hattı ile İzmir- Afyon Demir Yolu’nun da buradan geçecek olması yer ve konumu bakımından oldukça müsait. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Salihli Devlet Hastanesi ileride ihtisas hastanesine dönüşebilir ”dedi.

“Salihli’nin en büyük kamu yatırımı”

 AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, ”Özge Grup Firması tarafından inşa edilen Devlet Hastanesi Projeye göre 7 kattan oluşuyor. Devlet Hastanesinde 400 yatak, poliklinikler, ameliyathaneler, yoğun bakım (yetişkin ve yeni doğan dahil), acil müşahede odasının yanı sıra kreş ve idari bina yer alacak Devlet Hastanesi projesi bizin hayalimizdi. Bu hayali gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Salihli ve Yöresi ile çevre il ve ilçelere de sağlık hizmeti verebilecek bir kapasiteye sahip olacak. Her zaman dediğimiz gibi Salihli her şeyin en iyisine layık. Bu yatırımın Salihli’ye kazandırılmasında, sürecin başından beri takip eden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlarımız ve Bakan Yardımcılarımız ile Bölge Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz ”dedi. 

Haber Merkezi

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!