Manisa
09 October, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ticaret Köprüsü Programı gerçekleştirildi


Ticaret Köprüsü Programı gerçekleştirildi

Geçtiğimiz gün Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) tarafından düzenlenen Ticaret Köprüsü programı büyük bir başarıyla tamamlandı. Üyeler arasında iş ağlarını kurmak ve genişletmek amacıyla hayata geçirilen bu etkinlikte, iş dünyasının dinamik ve yenilikçi isimleri bir araya geldi. Etkinlik, Şehzadeler Belediyesi Bedesten Salonu'nda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını yapan MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka, şu ifadeleri kullandı: "Değerli MAGİAD Ailesi ve ailemize yeni katılan saygıdeğer üyelerimiz, MAGİAD Ticaret Köprüsü etkinliğimize hoş geldiniz. Sizleri misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugün, iş dünyasının olağanüstü bir hızla değiştiği bir dönemde yaşıyoruz. Bu değişimlere ayak uydurmak ve yeni fırsatları yakalamak için biz iş insanları da sürekli olarak kendimizi yenilemeliyiz. Daha fazla iş birliği yapmak ve daha geniş bir ağ oluşturmak, bu fırsatları değerlendirebilmek adına kritik öneme sahip. İşte bugün burada, tam da bu ihtiyaca yönelik bir araya geldik."

Bozyaka, konuşmasında ayrıca MAGİAD’ın temel amaçlarından birinin, üyelerinin ve onların işletmelerinin gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirtti. "Bu gelişim için, üyelerimiz arasında yeni ticaret köprüleri kurmayı, iş birliklerini artırmayı ve ağlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bugün, bu hedefler doğrultusunda önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz," dedi.

Etkinlik boyunca üyeler arasında kartvizit değişimleri yapıldı ve katılımcılar keyifli bir yemek eşliğinde bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Başkan Serdar Bozyaka, MAGİAD ailesi olarak birlikte hareket eden, birbirine her zaman destek olan ve ortak bir amaç etrafında kenetlenen bir yapıya sahip olduklarını vurguladı. "MAGİAD üyeleri olarak birbirimiz için çok değerli bir sosyal sermaye oluşturuyoruz. Aramızdaki güçlü bağlar, birlikte neler başarabileceğimizi belirleyen en önemli unsurlardan biri. Bugünkü etkinliğimizde, üyelerimiz arasında gerçekleşecek tanışmaların, iletişim, güven ve dayanışma ile güçlü bağlara ve sürekli büyüyen bir sosyal sermayeye dönüşmesini umuyoruz."

Bozyaka, konuşmasında ayrıca, etkinlikte farklı sektörlerden gelen ve farklı bilgi ve deneyimlere sahip pek çok üyenin bulunmasının, sadece yeni ticaret köprüleri kurmak için değil, aynı zamanda yeni fikirler, projeler ve çözümler üretmek için de büyük bir potansiyel sunduğunu ifade etti. "MAGİAD olarak bu etkinliği, üyelerimizin yenilikler peşinde koşabileceği bir platform olarak da değerlendiriyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

CÜNEYT HASÇELİK 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!