Manisa
24 October, 2024, Thursday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Türkiye Cumhuriyeti asla hain terör örgütlerine pabuç bırakmayacak


Türkiye Cumhuriyeti asla hain terör örgütlerine pabuç bırakmayacak
İyi Partili Op. Dr. Gürhan Özcan, gündeme sessiz kalmadı. Özcan,  “Yenidoğan bebek katilleri gündemden çıkıyor, terör örgütü bebek katilinin affı gündem oluyor.

Ne yazık ki, son günlerde, aklımıza,  vicdanımıza, insanlığa sığmayacak olaylara şahit olduk.  Esas amacı, insanı yaşatmak, sağlığına kavuşturmak, tedavi etmek olan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, sadece para uğruna, yenidoğan bebeklerin ölümüne sebep olarak, kazanç sağlamaları ve bunları bile bile ses çıkarmayan, kişilerin olması, hastanelerin olması, tüm sağlık camiasını derinden üzmüştür. Bu kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılmalı, mümkünse İdam edilmelidir. PKK terör örgütü eli kanlı lideri, binlerce vatan evladını, askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, masum bölge halkını, kundaktaki bebeği, yatağında ki hastayı, hamile kadını, servis bekleyen işçileri hiç acımadan, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken bir örgüt lideri neyin affı, neyin pişmanlığı, ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyaya direnmiş bir liderin evlatları olarak, bu örgüte kimse el açmamalıdır. CHP genel başkanının, terörü destekleyen, her fırsatta PKK liderinin ismini zikreden siyasi parti başkanını ne pahasına olursa olsun ziyaret etmesi bence uygun olmadı” dedi. 
Özcan, “MHP genel başkanının, son bir ayda, bugüne kadar söylediklerinin tersini yapıp, ülkemizin başına 40 yıldır bela olan, binlerce canı hayatlarını almasına sebep olan bir katile nasıl unut hakkı der, nasıl mecliste konuşsun der inanılacak gibi değil. Şanlı tarihimiz, şanlı mücadelemiz, şanlı ecdadımız, ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, nene hatunlar, Gördesli Makbulelerin torunları, evlatları olarak, Türkiye Cumhuriyeti asla hain terör örgütlerine pabuç bırakmayacaktır. Terör örgütünün Türk uçak sanayi tesislerine yaptığı haince saldırı sonucu da hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, vatanımıza başsağlığı diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Terör örgütü kalleştir, terör örgütü destekleyicileri haindir. Bunların tek işleri vardır, pusu kurarak hareket ederler.  Son söz olarak, terörü ve terör destekleyicilerini, terörü muhatap sayıp ayaklarına gidenleri tarih asla affetmeyecektir.  Atatürk Milliyetçisi, Ebu Elçibey dostu olarak, ozanın dediği gibi, vatanına göz dikeni ez oğlum” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!