Manisa
30 September, 2024, Monday
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yeni kurulan o parti ilk kongresini Manisa'da gerçekleştirdi

Yeni kurulan o parti ilk kongresini Manisa'da gerçekleştirdi
Türkiyem Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatının 1. Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Bu kongre aynı zamanda Türkiyem Partisi’nin Türkiye geneli ilk kongresi oldu. 

Türkiyem Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatının 1. Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Bu kongre aynı zamanda Türkiyem Partisi’nin Türkiye geneli ilk kongresi oldu. 

Kongreye Türkiyem Partisi Genel Başkan Önder Genç, Genel Başkan Yardımcısılar Ahmet Öztürk,  Erdoğan Horozanlı, Baş Danışman Enver Ün, Manisa İl Başkanı Tanyel Çam ve partililer katıldı.  Tek liste ile gidilen seçimde Türkiyem Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığına Süleyman Atıcıoğlu seçildi.


Türkiyem Partisi Genel Başkan Önder Genç yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin ilk kongresini Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde gerçekleştiriyoruz. Samimi şekilde Türkiyem Partisi kadroları il ve ilçelerde halkımızın yanında Türkiyem Partisinin İdeallerini anlatmaya başlamış bulunmaktadır. Bugünde ilk ilçe kongresini burada yaparak kendimizi ispatlamış ve söylemlerimizin arkasında durmuş olduğumuzu gösteriyoruz. Bizler mecburen sahaya inmek zorunda kaldık. Çünkü çocuklarımızın geleceği tehlikede. Onun için gece gündüz il il dolaşıyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımızı kuruyoruz. Tek hedefimiz var çocuklarımıza yaşanılabilir bir ülke bırakmaktır. Manisa tarım şehri. Akaryakıt da iktidara geldiğimizde değişik çalışmalarımız olacaktır. Çiftçimizin yanında olacağız" dedi.


Türkiye'm Partisi Manisa il başkanı Tanyel Çam ise, "Manisa bir çiftçi ve sanayi kenti. Çiftçimizin ve işçilerimizin sanayicimizin sorunlarını her zaman dinleyip partimize bildireceğiz. Çözüm odaklı çalışacağız" dedi.
 
Kongrede Türkiyem Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı seçilen Süleyman Atıcıoğlu ise  Genel Başkan Önder Genç'e Partisi Genel Başkan Yardımcılarına, Manisa il başkanı Tanyel Çam'a  ve Salona gelen destekleyen tür üyelere  teşekkür etti.


Türkiyem partisi Saruhanlı ilçe yönetimi 
Başkan Süleyman Atıcıoğlu, Yönetim kurulu asil üyeliklere Mustafa Türkcan, Gürman Karaca ,Vedat Aytun, Kemal Türkcan, Evren Türkcan, Burcu Arık ,Selçuk Türkcan, Gülsüm Yüce, Mustafa Şenyiğit, Ömer Enlibaş, Şahin Koç seçildi. Yedek yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Kaplan Can Alan seçildi. İl delegelerine Süleyman Atıcıoğlu, Mustafa Türkcan, Gürhan Karaca, Evren Türkcan, Vedat Aytun seçildi.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!